Blogosfera

Czy Polki mają być maszynkami do rodzenia?

Data dodania: 2016-05-01 18:40

Skąd się biorą bezmózgi przedkładające prawa zygot nad prawa kobiet? Co się dzieje w polskich szkołach, że wśród absolwentów są niedouczone półgłówki, które nie odróżniają aborcji od holocaustu? Co mają w pustych łbach ludzie twierdzący, że antykoncepcja przyczynia się do zwiększenia liczby aborcji? Dlaczego osobnicy zrównujący zapłodnioną komórkę jajową z dzieckiem, nie robią pogrzebów podpaskom i tamponom, skoro 70 proc. zapłodnionych jajeczek obumiera i jest wydalanych z krwią menstruacyjną? Czemu obrońcy płodów chcą za aborcję kary do 5 lat więzienia, a za zabójstwo człowieka domagają się przywrócenia kary śmieci? Czyżby obłudnicy uzależniali karę od masy ciała?

Gratulacje dla posła Kukiza, że nie ma już w swoim klubie Winnickiego.

W zasadzie nie ma dyskusji z nawiedzonymi wrogami kobiet, którzy uważają je za maszynki do rodzenia, choć niekoniecznie do wychowania. Przeraża lekkość, z jaką poseł Winnicki mówi o zmuszaniu kobiet do rodzenia dzieci z gwałtu i oddawania ich do domu dziecka. Obejrzyjcie i posłuchajcie, jak poseł Winnicki zmasakrował się z moją pomocą w telewizjapolska24.pl

Gratulacje dla posła Kukiza, że nie ma już w swoim klubie Winnickiego.

Zobacz profil polityka: Joanna Senyszyn